Tietoa yrityksestä

Whatif
Whatif on Teollisuus ja Kiinteistöt Sundberg Oy:n aputoiminimi.

Whatif Oy Ltd. perustettiin vuonna 1988. Sen historiaan kuuluu digitaalista viestintää, mainostoimistopalveluita, tuote- ja sisustussuunnittelua sekä myyntityötä Suomessa ja ulkomailla.

Vuodesta 2006 Whatif-verkostoa on rakennettu palvelemaan suomalaisia teollisuusyrityksiä ja yrittäjiä. Whatif-verkoston markkina-alueena on koko Suomi. Tarjoamme laadukasta palvelua järkevin kustannuksin niin aloitteleville kuin kokeneellekin yrittäjälle.

1.2.2010 Whatif Oy Ltd. fuusioitiin emoyhtiöönsä Teollisuus ja Kiinteistöt Oy Sundberg Oy:hyn.

Christian Sundberg
Christian Sundberg on laaja-alaisesti mukana eurooppalaisessa muoviteollisuudessa. Hän on osakkaana useassa yrityksessä, ja osallistuu niiden hallitustyöskentelyyn sekä myynnin ja markkinoinnin operatiiviseen johtoon. Lisäksi Christian toimii aktiivisesti muovipuolivalmisteiden jakelijoiden ja valmistajien yhdistyksissä EPDA:ssa (Eurooppa) ja IAPD:ssä (Pohjois- ja Etelä-Amerikka). Kotimaassa Christian toimii Muoviteollisuus ry:n hallituksen jäsenenä.

Antti Korkeela
Antti Korkeela on menestyvä yrittäjä ja liikkeenjohdon ammattilainen. Kokemusta on kertynyt yli 20 vuoden ajalta omistajayrittäjänä. Antti on toiminut omistamiensa yritysten johdossa rakennusalan, kiinteistöhuollon, LVIS ja kalustevalmistuksen toimialoilla. Antilla on kokemusta suuremman organisaation kehittämisestä ja päivittäisestä johtamisesta Consti Yhtiöt konsernijohtajana. Antti on aktiivisesti mukana tälläkin hetkellä useiden yritysten kehitystehtävissä.

Martti Luhtala
Martti Luhtala on kokenut liiketoiminnan prosessien kehittäjä ja vetäjä. Hän on toiminut linja- ja kehitysjohtajana muoviteollisuuden teknisessä tukkukaupassa, prosessilaitteiden valmistuksessa sekä pitkälle erikoistuneessa terästukkukaupassa. Hänen erityisosaamisensa on IT-järjestelmien kehitystyön ja liiketoiminnan kehittämisen yhdistämisessä. Lisäksi Martilla on vankka kokemus hallitustyöskentelystä useassa pienyrityksessä.

Jouni Ikonen
Jouni Ikonen on ollut osakkaana useassa markkinointi- ja muotoilualan yrityksessa vuodesta 1991. Osakkuusyrityksissä Jouni on vastannut operatiivisesta toiminnasta toimitusjohtajana sekä asiakastyöskentelyssa asiakasvastaavana. Markkinointistrategioiden jalkauttaminen projekteiksi ja näiden projektien toteuttaminen on siis Jounin päivittäistä tekemistä. Toteutuksissa on mukana kokenut kumppaniverkosto. Jouni vastaa Whatif-verkoston markkinointipalveluista.

Tanja Sundberg
Tanja Sundberg toimii Whatifin koordinoijana sekä toimitusjohtajana. Hän on toiminut pitkään niin hallinnon kuin erilaisissa myynnin ja markkinoinnin tehtävissä. Tanjalla on monipuolinen kokemus hallitustyöskentelystä pienyrityksissä ja yhteisöissä.

Whatif, Kivipyykintie 4, 01260 Vantaa | puh. 040 865 6683, myynti@whatif.fi | www.whatif.fi
©2019 WHATIF - (tekninen toteutus www.tulilla.fi)